Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2019 08:27 - Масонството: Желание за смъртта на човечеството
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 931 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 19.11.2019 08:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Масонството: Желание за смъртта на човечеството

Източникът на световните проблеми: „Лидерството“ на езичниците е избрано заради желанието си да продаде душата си на централните банкери на кабалистите, като се присъедини към масонството, което е иудаизмът за езичниците.

от  Йонас Е. Алексис  - 17 октомври 2019 г.  

https://www.youtube.com/watch?v=oRTWus01AzE&feature=emb_logo

https://www.veteranstoday.com/2019/10/17/freemasonry-mankinds-death-wish/  
    image ... от Йонас Е. Алексис и Хенри Маков

Хенри Маков получи докторска степен. по английска литература от Университета в Торонто през 1982 г.

Както демонстрирахме в миналото, всяко категорично и метафизично отричане на моралния ред неумолимо ще доведе до радикални измами и понякога прикрити операции. Масонството като тайно общество и движение за юдаизация е не само част от тези измами, но е в съответствие с еврейската магия и мистика. [1] Само тези в горния ешелон всъщност знаят какво точно става. Както Джоунс документи,

„Колкото по-дълбоко прониква адептът, толкова по-талмудични са мистериите, разкрити пред него. Розенкрузианецът, например, се учи на надпис INRI, който е бил прикован към Кръста, означава не Iesus Nazarensis Rex Iudeorum, а по-скоро „Iew of Nazareth Led into Iudea“, четене, което лишава Христос от неговата божественост и потвърждава талмудската измама, която Христос беше обикновен престъпник, който заслужаваше да бъде екзекутиран:

„След като кандидатът докаже, че разбира масонския смисъл на този надпис INRI, Учителят възкликва, скъпи мои братя, думата е намерена отново и всички присъстващи аплодират това сияйно откритие, че онзи, чиято смърт е била съвършенството и голямата загадка на християнската религия не беше нищо повече от обикновен еврей, разпнат за своите престъпления. "

„За да бъде посветен в по-високите степени на масонството, адептът трябва да се съгласи да стане убиец на убиеца на Адонирам. Той трябва да е готов да убие Христос и неговите представители на земята. Революционното намерение на масонството става ясно, когато адекватният е информиран, че той трябва да е готов да убие краля. Мистичното масонство е синоним на Революцията. ” [2]

Цитирайки Баруел, Джоунс пише,

„Когато адекватният се хвърли от пещерата с рикоширащата глава, той вика Неком (аз го убих)…

„Адептитът е информиран, че до този момент той е бил признат само частично за истината; че Равенството и Свободата, които бяха първата тайна за приемането му в масонството, се състоеха в това да не признаят никой по-висш на земята и да гледат на крале и пантифи в друга светлина, отколкото като на хора на едно ниво със своите събратя, които нямат право да седят на престола или да служи при олтара, но това, което хората са им дали. “ [3]

Какво съвпадение, че Алестър Кроули, масон от 33-та степен, завършил с майсторски ефект върху поп музиката, който провеждаше „групови оргии“ като част от редовните си ритуали (включително малки деца) и който в крайна сметка оказва влияние върху сексуалните извращения като Алфред Кинси, [4] също извършвал подобни ритуали. Някои учени посочват, че „розенкройцеризмът играе важна роля за формирането на масонството“. [5] Ако това е така, тогава имаме още едно доказателство, което ясно показва, че бракът между масонството и розенкройцианството е почти неизбежно.

Както масонството, така и розенкройцианството, в своя евентуален корен, се стремяха да обезчестят и атакуват Логос и това беше много важно по време на Френската революция. Тъй като това беше така, отново бракът между Френската революция и еврейските движения бяха две страни на една и съща монета. Исак М. Уайз пише през 1866 г., че „Масонството е еврейска институция, чиято история, степени, такси, пароли и обяснения са еврейски от началото до края.“ [6] Хенри Маков ще ни просвети повече по този въпрос.

Хенри Маков : Източникът на световните проблеми: „Лидерството“ на езичниците е избрано заради желанието си да продаде душата си на централните банкери на кабалистите, като се присъедини към масонството, което е иудаизмът за езичниците.

Архитекти на заблудата , (2004) 600-странен история на масонството на естонския писател Ири Лина предлага задълбочен поглед върху истинския характер на съвременната история.

По същество доминиращ сегмент от западното общество се присъедини към хазарския финансов елит в прегръщането на масонството, сатанинска философия, която представлява смърт на желанието на цивилизацията. Те си въобразяват, че ще спечелят от потисничеството, лъжите и страданията, причинени от техния комунистически „Нов световен ред“.

Невероятно, причудливо и потискащо, както звучи, Лина пише, че 300 главно еврейски банкови семейства са използвали масонството като инструмент за подриване, контрол и деградация на западния свят.

Това мнение е в съответствие с разпита на NKVD от 1938 г. на член на илюминати, който назовава много от тези банкови семейства и потвърждава, че масонците са разходни инструменти.

Въз основа на архивите на мощната френска ложа Grand Orient, превзета през юни 1940 г. и по-късно оповестена публично от руснаците, Лина разказва как масонството е конспирирало световно господство и е организирало всички големи революции и войни в съвременната епоха. (Лина, стр.332)

Масоните, често еврейски, са отговорни за комунизма, ционизма, социализма, либерализма (и феминизма.) Те обичат голямото управление, защото това е върховният монопол. „Световното правителство“ (диктатура) е последният трофей. Това е визията зад 9-11 и всички войни.

Тези „световни революционни“ „прогресивни“ движения отразяват бунта на Луцифер срещу законите на Бог и природата, които са в основата на масонството. Те завладяват милиони доверчиви идеалисти, като обещават утопия, основана на материализма и „разума“ и посветена на „свобода, равенство и братство“, „публична собственост“ или някаква друга идеалистична звучаща клапт. Тя се нарича примамка и превключвател.

Според Лина: „Основната цел на съвременното масонство е да изгради Новия световен ред, духовен храм на Соломон, където нечлените не са нищо друго, освен роби [и] ... там, където човешките същества ще бъдат принесени в жертва на Яхве.“ (52)

Лина цитира множество еврейски източници, които твърдят, че масонството се основава на юдаизма и е „изпълнителният политически орган на еврейския финансов елит.“ (81-83)

Общата цел на тези масонски вдъхновени движения е да подкопаят религията, нацията и семейството чрез насърчаване на социалното разделение, самонадеяността и „толерантността“, т.е.

Лина и други, които се опитват да предупредят човечеството за истинското му състояние, рутинно се клеветят като антисемитски, фашистки и десни крилати „мразници“ от хора, косвено наети от банкерите.

Тази тактика предпазва заговорниците от контрол и прави невъзможно обсъждането на мрачното ни затруднение.

Аз съм евреин. Не съм част от този банков монопол, нито е мнозинството от евреите. По аналогия мафията се счита предимно за италианска, но повечето италианци не принадлежат към мафията.

От друга страна, италианците не нападат злобно противниците на организираната престъпност и ги наричат ​​„расисти“ и „омрази“. Това би изглеждало ужасно подозрително. Евреите компрометират себе си, защитавайки се от масонските еврейски банкери и извратената си визия за човечеството.

Хазарската идеология

Не можем да разберем съвременния свят, ако не преценим, че той е резултат от масонската конспирация. Хората се подиграват, но доказателствата ги гледат в лицето всеки ден.

Лина смята, че „масонството играе същата роля в западното общество като комунистическата партия в Съветския съюз. Без принадлежност към масонството няма шанс за бърза кариера, независимо колко е талантлив. “

Имайте предвид, че комунизмът е бил масонски начинание и пъзелът започва да се оформя.

Лина казва, че масоните не само контролират политиката, но и практически всеки сектор от западното общество, включително науката и културата. „Сегашният културен живот стана практически безсъзнателен“, пише той. „Свидетели сме на началото на културната сенилност.“ (333)

В своя брошура „Откритата конспирация: план за световна революция“ (1929 г.) масонът Х. Г. Уелс описва „отворено тайно общество“, състоящо се от водещи мъже на обществото, действащи като скрита сила за осигуряване на световните ресурси, намаляване на населението чрез война и замяна на национална държава със световна диктатура. (340)

МАЗОННА ИДЕОЛОГИЯ

Човешките същества са естествено привлечени от доброто и отблъснати от злото. Така злото винаги се представя като добро. За обществеността и нейните собствени по-ниски редици масонството се преструва, че е посветено на „правенето на добри хора“, хуманизма, толерантността и това, което го наричате.

Ако това беше вярно, щяха ли да извадят обещания за секретност от членовете на болка от прерязване на гърлото си? Биха ли били осъдени от много папи и са били забранени от много страни? (84)

Не искам да възприемам много добри и достойни мъже от долните „сини градуси“, които не знаят за истинската функция и характер на масонството. Но има изобилни доказателства и свидетелства, че масонството е сатанински култ, посветен на почитането на смъртта. (134-138)

Например, когато италианската ложа на Гранд Ориент е изгонена от Палацо Боргезе в Рим през 1893 г., собственикът открива светилище, посветено на Сатана. Италианските масони издават вестник през 1880-те, където признават непрекъснато: „Нашият водач е Сатана!“ (135)

Масоните също признават, че имат революционен политически дневен ред. Характерно за изказванията, които Лина цитира от масонски публикации, е следното от немско списание през 1910 г.: „Движещата мисъл по всяко време е насочена към унищожаване и унищожение, защото силата на това голямо тайно общество може да се издигне само от руините на съществуващия ред на обществото. “(272)

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Илюминистката конспирация е спирачката, отговорна за арестуваното развитие на човечеството. Човечеството прилича на човек, страдащ от сериозно заболяване и потъващ в кома.

Юри Лина, вляво, написа смела книга, за да ни съживи. Той казва, че сме изправени пред „най-голямата духовна криза в историята на човечеството… Те са взели нашата история, нашето достойнство, нашата мъдрост и наша чест, чувство за отговорност, духовни прозрения и нашите традиции“.

Отчасти ние сме виновни, казва той: „Не успяхме да действаме срещу масонската лудост поради огромната ни лековерност. Тотално се заблудихме и игнорирахме предупредителните сигнали. “(274)

Той завършва с обнадеждаваща нота, казвайки, че злото е нефункционално и неизбежно унищожава себе си. „Масонството носи в себе си семената на собственото си унищожение.“ (563)

Войните, революциите и депресиите са част от един „революционен” процес, предназначен да преследва човечеството до „световно правителство” под рубриката на масонството, което може да бъде сурогат за съюз на окултни хазарски и езически финансови елити. Тяхното „самоунищожение“ изглежда е най-добрата ни надежда, тъй като обществеността е твърде безредна и слаба, за да устои.

 

  • [1] За проучване на еврейския мистицизъм вижте например Питър Шафер, Произходът на еврейския мистицизъм (Принстън: Принстънски университет Прес, 2011); Gideon Bohak, Ancient Jewish Magic: A History (Cambridge: Cambridge University Press, 2011).
  • [2] Е. Майкъл Джоунс, еврейският революционен дух и неговото влияние върху световната история (South Bend: Fidelity Press, 2008), 547.
  • [3] Пак там, 548.
  • [4] Уордъл Б. Померой, д-р Кинси и Институтът за изследване на секса (New Haven: Yale University Press, 1982), 413-414.
  • [5] Цитирано в Лорънс Сутин, „  Какво правиш: живот на Алестър Кроули  (Ню Йорк: Сейнт Мартинс Прес, 2000), 260.
  • [6] Джоунс, еврейски революционен дух , 549.





Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - !
19.11.2019 09:28
"Хазарската идеология
Не можем да разберем съвременния свят, ако не преценим, че той е резултат от масонската конспирация. Хората се подиграват, но доказателствата ги гледат в лицето всеки ден."
Ние българите сме щастливи, че един наш КОМПРОМЕТИРАН У НАС ПАРАШУТИСТ, беше спуснат с парашут от СЪЩИЯ самолет на върха на ПЕС. Без капка заслуги и качества. Като ишиасния Жан Клод Юнкер и ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НАЧЕЛО НА ЕВРОПА.
цитирай
2. zahariada - Да
19.11.2019 09:44
Така е.
цитирай
3. oia - Може да звучи кощунствено, но бих ...
19.11.2019 12:31
Може да звучи кощунствено, но бих задала само един въпрос на цялата измет
наричана---хазари / но за мен по-скоро са помияри /, коя е Всемирната държава
Как се казва и какво е нейното предназначение ??? Защо и от кой откраднаха
неръкотворната реликва, а и какво направиха с нея Каквито и имена да си измислят, за да се скрият--има ЕДИН за който не могат да останат скрити.
ТОЙ, БАВНО ХОДИ, НО ДАЛЕЧЕ СТИГА И все пак--какво знаят за Всемирната държава ?????? Поздрави !!!!
цитирай
4. zahariada - Да
19.11.2019 16:44
" [1] За проучване на еврейския мистицизъм вижте например Питър Шафер, Произходът на еврейския мистицизъм (Принстън: Принстънски университет Прес, 2011); Gideon Bohak, Ancient Jewish Magic: A History (Cambridge: Cambridge University Press, 2011)."
Поздрави и на теб!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39755444
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031